streda 12. augusta 2015

Predstavenie blogov #1


               

 Predstavenie blogov 


Ahoj ! Toto bude asi dosť netradičný narodeninový článok, ale je to tak :D Rozhodla som sa zaviesť novú rubriku - Predstavenie blogov. Pôjde tu o tom, že si vyberiem blog a v krátkosti ho predstavím formou rozhovoru s majiteľom. Budete tak mať možnosť bližšie spoznať blog, majiteľa a budete sa môcť oboznámiť s jeho pohľadom na to čo robí. Na záver vždy aj ja pridám svoj názor na blog a blogera :) Dúfam, že vás táto rubrika zaujme :)

 Dnes predstavujem :




Ako si prišla k blogovaniu ?


 Stále som pozerala rôzne Youtube videá a veľmi sa mi to páčilo. Premýšľala som že aj ja by som mohla začať točiť. Ale po mojom prvom videu ktoré išlo o 5dní preč som si povedala že ma to baví ale youtube teda nie. Začala som pátrať a zistila som že sa dá písať aj blog. A tak mám teraz blog už skoro 2 roky.

Mala si blog už aj predtým ? Máš nejaký obľúbený blog/bloggera ?

Nie predtým som nemala žiadny blog. Obľúbené blogerky sú dosť známe dievčatá z A cup of style.


Kam by si to chcela s blogom dotiahnuť ?

 Určite by som chcela časom, keď získam viac skúsenosti a budem mať konečne nový foťák začať fotit outfity a viac sa venovať aj tej kozmetike. Možno časom ak by som sa stala slávnejšia by som chcela predávať vlastne tričká a podobné veci.


Máš nejaké hobby mimo blog ?

 Hobby ani nie ale hrozne ma baví motocross a jazdenie na bicykli. Pred 2 rokmy som jazdila aj závodne na bicykli. A rada skúšam rôzne adrenalínové veci.


Obľúbenú príchuť zmrzliny ? 

 Jednoznačne jahodová ale teraz som si obľúbila Huba buba príchuť.


Blogerka o sebe a blogu :

Na mojom blogu sa dočítate o všetkom možnom. O rôznych novinkách, či už nákupy alebo nejaké spolupráce. Obľúbené veci, plánujem teraz tam rozbehnúť aj fitness články, rôzne výlety. Je tam naozaj zo všetkého niečo. Ciele do budúcnosti mám a občas o nich pochybujem ale raz by som chcela mať svoju značku oblečenia alebo kozmetiky. Moje celé meno je Alžbeta Behanová a mám 17 rokov. Študujem na strednej odbornej škole za kozmetičku. Rada skúšam nové veci a hlavne sa rada učím od druhých. Stále zbieram inšpiráciu z druhých blogov ale aj z ľudí ktorý sú okolo mňa. Najhoršia pre niekoho ale najlepšia vlastnosť pre mňa je moja tvrdohlavosť. Keď si niečo zaumienim musím to mať alebo dosiahnuť.

x Miss Sporty - So Matte Perfect Stay 003
x Balea krémy na ruky - Liebestraum & Fruity Harmony
x Maybelline - Baby Lips Intense Care, Hydrate, Berry Bomb

A môj názor ?

Betty má naozaj krásny blog, na ktorom má všetko svoje miesto. Všetko je pekne zoradené. Články sú prehľadné, fotky pútavé a v dobrej kvalite. Blog je vedený v klasickom dievčenskom štýle : kozmetika, nákupy, výlety, spolupráce, prosto všetko čo je nové. Mňa osobne Betkin blog zaujal, pretože sa mi páči štýl, akým píše, a hlavne čo píše.
Pokiaľ ste nadšencami takýchto blogov, rozhodne neváhajte a pozriete si jej blog :)
Odkaz máte ešte raz tu : m2betka.blogspot.sk 
Prajem jej ešte mnoho úspechov v blogerskom svete a nech to dotiahne naozaj ďaleko !

Páčil sa vám typ článku ? Zaujal vás Betkin blog ?



  kľudne mi môžte zablahoželať k narodeninám :D



7 komentárov:

  1. Suoer nápad!:) Keďze Betku poznám osovne, jej blog čitam od jej začiatkov a veľmi ho mám rada^^
    http://sajafrey.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veľmi sa mi páči typ tohto článku, naozaaaaj :-D
    http://justaddcourage.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Napad je super :))
    http://nellylove99.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť