štvrtok 13. augusta 2015

Predstavenie blogov #2

 Predstavenie blogov #2 



Máme tu druhú časť z rubriky Predstavenie blogov ! Tejto rubrike sa chcem teraz venovať čo najčastejšie. Prihlásilo sa vás naozaj mnoho ( zatiaľ cez 30 ) a stále toto číslo rastie, takže budem mať čo robiť :D 

Dnes predstavujem : 



Ako si prišla k blogovaniu ?

Pracuju jako redaktorka jednoho online portálu a denně čtu spoustu informací. Proto jsem se chtěla s někým o nabité vědomosti podělit. Pak jsem říkala kamarádce, že bych chtěla mít blog a ona, že by ji to bavilo a že do toho půjde se mnou. Tak jsem založila Shopamanky, protože obě dvě pořád něco nakupujem.
Mala si blog už aj predtým ? Máš nejaký obľúbený blog/bloggera ?

Blog jsem měla i neměla. Jednou jsem si na vysoké vytvřila v angličtině v rámci úkolu můj osobní blog psaní anglicky, ale nepřispívala jsem tam vůbec, takže to blog ani nebyl. Blogerky sleduju ty nejznámější, ale nejvíc se mi líbí Glamazon, život podle Lucie a Růžová panda.

(grin
Kam by si to chcela s blogom dotiahnuť ?

Chtěla bych, abychom měly hodně čtenářek a navázaly nějakou spolupráci se značkami, které máme rády. Když píšeš a nevíš, kdo si to čte, neznáš názor, tak je to trochu kontraproduktivní. Připadá mi, že lidi víc zajímají kecy pubertaček o tom, co zahlédly v obchodě, co si namastili na obličej než to, co řeší lidi v našem věku – tj. 25 a výš.

Máš nejaké hobby mimo blog ?

Miluju zvířata, přírodu, cestování a v poslední době focení. Dřív mě bavilo vaření, ale co pracuju tak na to nemám moc čas a neužiju si to tak. Ráda čtu články i knihy zaměřené na osobní rozvoj. A jsem nadšený uživatel mobilních aplikací – pořád nějaké zkouším a i onich v práci píšu.

Obľúbenú príchuť zmrzliny ?

Jahodová. Ale taková ta poctivá, ne jak žvýkačka

Blogerka o sebe a blogu :
Náš blog je o životě – o nákupech, vaření, o tom, co čteme, kde jsme byly, co jsme vyzkoušely, …
Jsme dvě a každou zajímá něco trošku jiného. Monča potěší čtenářky oblejších tvarů, protože je sama má a snaží se pěkně oblékat, aby jí to slušelo a myslím si, že vypadá pěkněji než některé hubené holky. Ona ráda nakupuje v kamenných obchodech, já zase přes net. Mě zajímá osobní rozvoj a Monča vám zas něco dobrého upeče.


Mám jich víc, ale neobejdu se bez Matt Correctoru Face Stick od Gabrielly Salvete – poměr ceny a efektu je super. Pak nedám dopustit na Invisible fixing powder od Dermacolu a oční linky ve fixu Miss Sporty Cat´s eyes liner.


A môj názor ? 

Blog má krásny design, všetko je na svojom mieste. Dievčatá majú veľmi príjemný štýl písania článkov - nikde nie je príliš veľa textu, takže vás článok neodradí v dôsledku nekonečných zástupov písmen. Na úvode článku na vás vyskočí pútavý obrázok, ktorý hlása obsah článku. Fotky sú kvalitné, detailné a každá nákupná maniačka si pri pohľade na ne zaručene poteší oči. Zameranie blogu je mi veľmi blízke a určite so mnou budete súhlasiť, že nie som jediná. Na blogu môžete nájsť aj recepty, z ktorých som už pár odskúšala a môžem ich vrelo doporučiť. 
Pokiaľ vás blog zaujal určite neváhajte a podporte dievčatá či už na blogu : shopamanky.blogspot.sk , alebo aj na instagrame : @shopamanky


Zaujali vás dievčatá ? Tiež by ste chceli aby som vás predstavila v článku ? 


4 komentáre:

  1. Páči sa mi takýto formát článkov :) Tento blog som nepoznala, ale určite ho navštívim :)

    Budem rada ak sa pozrieš na môj blog: www.life-by-romi.blogspot.sk :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zajímavý nápad na rubriku. S třetím bodem je to poměrně výstižné.
    Na blog jsem mrkla a musím více méně souhlasit s tvým názorem. Design je moc pěkný, celkově to působí upraven a přehledně a i styl psaní článků je příjemný :)
    No, když už jsme na to narazila, tak se taky přihlásím: tichyodpor.blogspot.cz :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Som rada, že sa ti páčil. Samozrejme hneď si ťa zapisujem :)

      Odstrániť