nedeľa 23. augusta 2015

Predstavenie blogov #3


  Predstavenie blogov #3 

Salut ! Máme tu tretiu časť Predstavenia blogov. Pokiaľ by ste sa tu chceli tiež objaviť stačí, keď mi pod článok napíšete komentár s odkazom na váš blog :)


Dnes predstavujem :


Ako si prišla k blogovaniu ?

K blogování (konkrétně beauty blogu) jsem přišla díky kamarádky, která takový blog taky měla. Chtěla jsem dělat to co ona, protože mě to hrozně zaujalo. Měla jsem spoustu předchozích blogů, ale nikdy jsem u nich nevydržela

Mala si blog už aj predtým ? Máš nejaký obľúbený blog/bloggera ?

Jak jsem psala, blog jsem psala už dříve. With The Charm je můj asi desátý blog. Můj nejoblíbenější blog je blog A Cup of Style, které píšou sestry Lucka a Nicole.

Kam by si to chcela s blogom dotiahnuť ?

Přála bych si, aby můj blog byl inspirací pro spoustu lidí. Aby je bavil a rádi se na něj vraceli. Nejraději bych se blogováním i živila, pokud by to bylo možné, ale bohužel si myslím, že v České Republice a na Slovenku taková možnost ještě pořádně není.

Máš nejaké hobby mimo blog ?

Moc koníčků mimo blog nemám, nebo spíše na ně nemám čas. Blog sebere spoustu času + škola a práce. Ráda ale nakupuji nebo jdu někam s kamarády

Obľúbenú príchuť zmrzliny ?

Já mám ráda téměř každou ovocnou zmrzlinu, ale nepohrdnu ani hořkou čokoládovou

Blogerka o sebe a blogu :

Na mém blogu můžou najít čtenáři od každého trochu. Přesto, že hlavní dominantou je kosmetika a recenze, objevují se tam i DIY návody, různé TAGy, nákupy nebo lifestyle články. Časem bych ještě ráda přidala tutoriály na líčení a na nehty.
x Urban Decay Vice 3 Palette
x Rimmel Provocalips
x Dermacol Party mania řasenka


A môj názor ?

Blog With The Charm patrí medzi moje najobľúbenejšie blogy. Nájdete na ňom z každého rožku - trošku. Najviac ma bavia články z ciest a recenzie, ktoré sú veľmi prehľadné. Cestovateľské články sú doplnené o fotky, ktoré vás ako keby vtiahnú do atmosféry toho miesta. Každý si na tomto blogu nájde to svoje, preto si myslím, že blog zaujme každého ( netvrdím, že každého zaujme všetko, len to, že si tu každý niečo nájde ) Blog má veľmi priateľský design, nič náročné, ale aj tak pekné a nápadité. 

Ak vás blog zaujal, určite blog navštívte : withthecharm.blogspot.com alebo podporte aj jeho majiteľku na instagrame : @lucyenne483

Zaujal vás tento blog ? Tiež by ste chceli aby som vás predstavila v článku ? 

















2 komentáre:

  1. Článok ma veľmi zaujal,a tak by som sa chcela tiež prihlásiť.
    www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť