streda 26. augusta 2015

Veľký náhrdelník ? Ako naň ?




 How to combined BIG necklace 

Salut ! Dnes mám pre vás článok o náhrdelníkoch. Určite ich máte aj vy doma požehnano a nájde sa medzi nimi nejaký ten, čo naozaj neviete k čomu dať, tak aby to nevyzeralo prekombinovane, alebo lacno. :)




( sako: H&M, tričko: ZARA, náhrdelník: Takko )

Na veľkých náhrdelníkoch je fantastické to, že váš outfit môžu zmeniť za pár sekúnd a urobiť z vás hviezdu, ale naopak pri nesprávnych kombináciach môže te vyzerať lacno, prekombinovane, "dohabane". 

Zopár základných tipov ako nosiť veľké náhrdelníky :

1.

Vyvarujte sa noseniu výrazných a masívnych náhrdelníkov s odvážnymi vzormi - cieľom je nechať vyniknúť náhrdelník a predsa nechceme aby sa niekomu rozkrútila hlava z toľkých vzorov.

2.

Váš náhrdelník by mal pútať pozornosť, preto ho nekombinujte s inými výraznými doplnkami ( výrazné náušnice, prstene, náramky ) Ak však naďalej trváte na ďalších kúskoch, nech sú čo najjednoduchšie.

3.

Náhrdelník krásne vynikne s jednoduchým tričkom, blúzkou, šatami, nohavicami, alebo sukňou. Ak ste jemná a romantická, náhrdelník s kvetinami je pre vás to pravé a najlepšie sa kombinuje a vynikne  s bielymi jednoduchými šatami.

4.

Je všeobecne známe, že masívne retiazky / náhrdelníky predĺžia krk, sú teda vhodné pre silnejší typ postavy, ale štíhle postavy nezúfajte, vyniknú dobre s tričkom s potlačou.

5.

Štrasové náhrdelníky sa najviac hodia na spoločenský typ udalosti. Krásne vyniknú s bielymi šatami a jednoduchými doplnkami.

6.

Výrazný náhrdelník však možno nosiť aj na svetre. Pekne vynikne v kombinácii s pleteným jednofarebným svetrom, úzkymi džínsami a voľným "oversized" kabátom.


Máte aj vy doma výrazné náhrdelníky ? Nosíte ich ? :)






8 komentárov:

  1. Super clanek :) Ja jsem velky nahrdelniky nikdy moc nenosila, ted mam jeden, ktery povazuju za velky a tesim se az ho zacnu nosit :D
    http://nellylove99.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super článok! Náhrdelníky nenosím často, ale toto vyzerá tak elegantne, tak možno začnem nosiť náhrdelníky častejšie.
    Domi Lap

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám radšej jednoduchšiu bižutériu, ale nedávno som vyhrala masívny náhrdelník, takže sa mi tieto rady hodia. Ďakujem ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já na tenhle typ šperků příliš nejsem, mám samé jednoduché, co se dají dobře kombinovat. Tvé rady jsou ovšem k nezaplacení, často se setkávám s lidmi, které něco podobného nosí, ale mají jaky převzorováno.
    tichyodpor.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť