utorok 2. júna 2015

#secret party LE od Essence


 #secret party 


 Myslím, že články tohto typu sú pre môj blog už rutinou :D Preto prinášam článok o najnovšej limitke, ktorá sa dostane do drogérie.

Máj - Júl 2015


 lícenka 


01 - pink up your life

Lícenka vyčarí na tvojich líčkach krásny, letný vzhľad v hrejivej ružovej. Hodvábne jemné, púdrové zloženie sa jednoducho nanáša a tieňuje na pleti .

Cena : 3,29 €


 bronzer 


01 - glow your life

Matný, tmavý bronzer je spojený so svetlejšou časťou s jemne trblietavými pigmentmi na vytvorenie opáleného vzhľadu pleti. A zdobenie je super zlaté ! :)

Cena : 3, 79 €


 kabuki štetec 


01 - brush- tastic

Jemný a pružný štetec kabuki je ideálny tak na nanášanie bronzerov a líceniek; ako aj  ktorýchkoľvek púdrov – sypkých či kompaktných.

Cena : 4,99 €

 body spray 


01 - splish splash

Malé osvieženie nikdy neuškodí. tento sprej rýchlo schladí tvoju tvár a telo, nezanechá za sebou stopy a má príjemnú vôňu. 

Cena : 3, 29 €

 označovače pohárov 


01 - don't drink and dive

Tieto samolepky zabezpečia, že každý bude vedieť, ktorý pohár mu patrí. vyber si svoj motív, ako napríklad pelikána, palmu alebo slnečné okuliare a jednoducho si ho nalep na pohár!
( Podľa mňa absolútna zbytočnosť, ale inak zlaté :D )

Cena : 2, 19 €

 kozmetická taštička 


01 - my friend has a swimming pool

Priehľadná kozmetická taštička s neónovo ružovým zapínaním ti bude dobre slúžiť na uchovanie kozmetických výrobkov pekne pokope! Materiál dokonca odolá i malým spŕškam vody.

Cena : ?

 tiene 


01 - glow of my life
02 - swimming pool to go

Dva očné tiene s ľahučkým zložením prinášajú dlhotrvácny výsledok s jemným leskom. Hrejivý bronzový a osviežujúci mentolový odtieň s roztomilým pelikánom alebo palmou prinášajú letný štýl líčenia očí.

Cena : 1, 99 €

 laky 


01 - swimming pool to go
02 - too pool for school
03 - pink up your life
04 - keep calm and party on 

Dlhotrvácne laky prinášajú vysoký lesk a gélový výsledok v svetlo zelenom, modrom, žiarivo ružovom alebo oranžovom odtieni. 

Cena : 1,99 €

  XXXL lesky 


01 - pure chic
02 - cute pink

Stredne priehľadné lesky na pery prinášajú perám ultra lesk a žiarivý výsledok. pery ostávajú krásne upravené v sviežich odtieňoch leta. 

Cena : 2, 19 €

To by bolo všetko ! Mňa osobne zaujal vzor na produktoch a balenia, ale nemám extra veľkú potrebu všetko z toho vlastniť :D

Ako sa vám pozdáva limitka ? Pôjdete sa na ňu pozrieť ? 

A nezabudnite, malo by ju dostať od mája do júla 2015 ! ( ale ako poznám naše DM- ky bude to až v júli :D )












8 komentárov: