nedeľa 25. októbra 2015

Fall Lip Balm Inspirations


 Fall Lip Balm Insirations 



 Saalut ! Mám tu nový článok, tento krát o balzámoch. Nastalo obdobie jesene, počasie sa ochladilo. To znamená zmenu aj pre naše pery. Dúfam, že vám tento článok pomôže nabrať inšpiráciu, ako udržať svoje pery zhydratované a nie popraskané.


Ešte by som chcela povedať, že tieto balzámy používam len na jeseň ( okrem Labella a Yves ), pretože mi v niektorých veciach na zimu, keď je omnoho chladnejšie nevyhovujú.



Tento prvý balzám je od Yves Rocher. Má naozaj nádhernú vôňu a pery krásne hydratuje. Má bielu farbu a ako najväčšie mínus na ňom beriem to, že pokiaľ nanesiete hrubšiu vrstvu, vytvorí vám na perách biely vrstvu. Balzám mi pekne pomáhal aj v zime, čo sa o väčšine reklamami vychvaľovanými produktami na pery povedať nedá.


Klasika Baby Lips. Pery v pohode zhydratuje a nestojí veľa. Teda pokiaľ hľadáte pomocníka za dobrú cenu, siahnite po tomto. Ja s ním mám ten problém, že keď mi zaschne, vytvorí mi na perách nepríjemnú obalenú vrstu. Vôňa konkrétne tohto je naozaj nádherná a často mám chuť ho zjesť :D

    

Tento produkt by som vám odporučila najviac. Má nádhernú vôňu. Je veľmi jemný s maslovitou konzistenciou. Pery vám skvelo zhydratuje. Osobne mu nemám čo vytknúť.


Nezľaknite sa farby môjho Eosu :D To je len výplod nudy. Veľa ľudí má na Eos nerozhodný názor. Pery mi zhydratuje, ale oproti labellu to nie je žiadna sláva. Na jeseň, keď ešte nie sú mínusové teploty je teda ideálny.


Aký je váš obľúbený balzám na jeseň ? 














10 komentárov:

  1. Já žádný oblíbený nemám, ale ten Labello vypadá moc fajn! :)
    Kendy’s world

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je naozaj skvelý :) A konečne ho môžete kúpiť aj na Slovensku :)

      Odstrániť
  2. Já bych hrozně ráda vyzkoušela eos! Zatím používám jen baby lipsy, které mi celkem vyhovují. :)

    everythingononepaper.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pokiaľ budeš mať príležitosť určite vyskúšaj ! :) Každému sedí inak :)

      Odstrániť
  3. Já používám také Baby Lips, EOS a ty jak máš to Labello v kalíšku, tak já mám v kalíšku takhle Niveu s makadamiovým ořechem :) mě dobře hydratuje Labello (v tyčince) a Baby Lips :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. úplne som ti naletela, že existuje nejaký čierny eos :D ja mám teraz carmex a je boží :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Haha 😀 Hovorila som si, že niekoho to popletie. Carmex sa chystám vyskúšať už dlhšiu dobu

      Odstrániť