pondelok 4. januára 2016

New Year Haul

Salut ! Keďže tu bol ten nový rok, povedala som si, že by môj šatník mohol tiež privítať nejaké nové vecičky. Preto tu dnes pre vás mám novoročný haul. Dúfam, že sa vám veci budú páčiť :)Ospravedlňujem sa za horšie svetlo na fotkách, nevšimla som si, že zašlo Slnko.


Šál


Ako prvý tu mám šál F&F 2 v 1. Veľmi sa mi páčil jeho jednoduchý a minimalistický vzor. Dá sa nosiť klasicky ako šál, alebo potom už menej tradične, ako kardigan. Navyše je naozaj teplý, takže v ňom určite nebude zima.




Svetrík

Druhou vecou je tento svetrík z H&M, ktorý je tiež 2 v 1. :D Je zložený z košele a zo svetru. Materiál je veľmi príjemný, jemný a pásiky sú mojou drogou.







Mikina

Možno som divná, ale doteraz som nemala žiadnu normálnu mikinu. :D Túto chybu som napravila a jednu si zaobstarala. Keďže prakticky inú farbu ako čiernu nenosím, je aj ona čierna s bielymi šnúrkami a šedou kapucňou. Zvnútra je veľmi príjemná a zateplená.




Košeľa

Môjmu šatníku chýbala nejaká schopná košeľa. Táto ma zaujala automaticky svojím vzorom. Na boku má rázporky, čo sa mne osobne veľmi páči. Je ľahko kombinovateľná. Materiál je mierne chladivý. Ospravedlňujem sa, že je košeľa na fotkách dokrčená.





Mám 185 cm, takže by som vás chcela upozorniť, že ak vás aj niečo zaujalo, musíte brať veľkosti mierne s nadhľadom :D

Prajem vám všetko dobré do nového roku !










8 komentárov: